Otrohets portalen

Nästan ingen brukar säga att de är otrogen, men väldigt många är det ändå. Egentligen är det inte konstigt att 8 av 10 eller kanske ännu fler är otrogna. Vem vill liksom äta samma maträtt under resten av sitt liv. Det är varken särskilt spännande eller upphetsande. Och vem vill inte ha spänning?

Att hitta någon att vara otrogen med, kan däremot vara både svårt och riskabelt, om du så klart inte lever i ett öppet förhållande. Men om du lever i ett sådant, blir otrohet inte heller riktigt samma sak.

Om du letar efter en trygg otrohetssajt, är risken för att bli upptäckt minimal med Otrohetsportalen Sverige. Av alla otrohetssajter Sverige har att erbjuda, är den här troligen den bästa och säkraste otrohetssajten.

Varför är Otrohetsportalen Sverige säkrare?

För dig som vill vara otrogen på nätet på en svensk otrohetssajt, är Otrohetsportalen Sverige säkrare av flera anledningar.

När du registrerar dig på sidan, går det inte ens att uppge ditt riktiga namn. Du behöver bara fylla i ditt kön, om du letar efter en man eller kvinna, ett födelsedatum, användarnamn, lösenord och en mejladress. Om du är rädd att någon du känner skulle kunna känna igen dig, väljer du så klart ett användarnamn som inte kan spåras till dig och en helt ny mejladress. För extra säkerhet, kan du också uppge ett annat födelsedatum än ditt riktiga.

Efter att du bekräftat din e-post, kan du sätta igång direkt och leta runt bland de tusentals profilerna. När du hittar någon som verkar intressant, kan du skicka en flirt eller meddelanden. Det går således väldigt fort att registrera sig på sidan och komma igång.

Du kan också skapa en egen profil. Om du vill slippa bli igenkänd, ska du lägga omsorg på vilken information och vilka bilder du delar.

Det som gör den här sidan extra säker, är att det dessutom finns mängder av fiktiva profiler, med vilka du kan leva ut dina fantasier. De profilerna är märkta med ett hjärta.

Efter att du registrerat dig, kommer det inte att dröja länge innan någon kontaktar dig med en flirt eller ett meddelande.

Omväxling förnöjer - lev ut dina fantasier

Genom att fysisk kontakt inte är möjlig med de fiktiva profilerna, kan du använda dem för att leva ut dina fantasier maximalt.

Kanske har du undrat hur det skulle kännas att vara otrogen och prata med någon annan och blir kåt av att bara tänka på det. Samtidigt kanske du inte skulle vilja vara otrogen med en riktig person, utan bara ser det som en liten oskyldig krydda. Något som kan ge dig mera glädje i livet och mer fart i ditt eget riktiga förhållande.

Kanske skulle du gilla att kunna prata om sex med någon på ett helt annat sätt än hur du pratar om sex med din partner. Eller letar du efter någon som skulle vilja dominera dig eller tvärtom.

Med Otrohetsportalen Sverige kan du experimentera precis hur mycket du vill.

Du kan till exempel fantisera att någon av profilerna arbetar på samma jobb som du själv och berätta det för det fiktiva profilen. Eller att det kanske är en granne som du funderat på att vara otrogen med. Kanske grannen också är gift och gravid. Eller att det är din brors fru som du är otrogen med. Möjligheterna är oändliga.

Om du fantiserar om att vara otrogen är Otrohetsportalen Sverige helt rätt plats att befinna sig på. Här kan du leva ut dina djupaste drömmar med en fiktiv person.

Genom att du gör det med en fiktiv person, är det nästintill riskfritt. Du har trots allt då inte varit otrogen med en riktig person, utan bara fantiserat om att vara otrogen. Kanske din partner också skulle tycka att det var roligt att själv registrera ett konto och leva ut sina fantasier.

Att de är fiktiva betyder inte att de inte svarar

Trots att de fiktiva profilerna är fiktiva, är de högst aktiva och kommer att reagera på både flirt och meddelande. De kommer alltså att kunna spela med i din fantasi i en interaktiv alternativ och påhittad verklighet. Genom att bara interagera med dem, är risken att bli upptäckt, nästintill obefintlig.

Du kan prata med dem om vad du vill och de kommer till skillnad mot riktiga människor alltid att svara. Det här innebär att du kommer att få väldigt många meddelanden tillbaka. Likaså att du kommer att kunna ha meningsfulla dialoger.

Du kan så klart också se de här profilerna som träning. Det brukar trots allt sägas, att övning ger färdighet. När du sedan känner dig mogen för att ha en riktig affär, kan du istället skicka en flirt eller ett meddelande till en riktig person på Otrohetsportalen Sverige.

Hur många profiler finns det på sidan?

Det finns över 140 000 profiler från hela Sverige på sidan. Varje dag registrerar sig också hundratals nya efter att ha googlat fram sidan genom att till exempel söka på, "relationer otrohet sida".

Oavsett vad du är ute efter, är sannolikheten hög att du kommer att hitta det du söker på Otrohetsportalen Sverige. Det finns någon för alla.

Vad kostar det?

Det kostar ingenting att bli medlem och heller inget att skicka en flirt. Det sist nämnda kan du börja med redan efter att du bekräftat din e-post. En flirt är på Otrohetsportalen Sverige ett färdigt meddelande, ungefär som en emoji med text.

Det finns just nu sju olika att välja på:

  • "Du ser fantastisk ut"
  • "Jag gillar vad jag ser"
  • "Sugen på en kyss?"
  • "En ros till dig!"
  • "Hur mår du?"
  • "Jag bor i närheten, skulle du gilla att chatta?"
  • "Låt oss få bli lite stygga!"

Fördelen med dessa, är att de går fort att skicka och inte kostar någonting, oavsett hur många du skickar eller hur många du skickar till.

Att skicka en flirt är ett bra sätt att bryta isen och få igång en konversation.

För att kunna skicka meddelanden, behöver du däremot köpa krediter. Varje meddelande kostar en kredit. Det minsta paketet som just nu kostar 99 är kronor, har 10 krediter.

Fördelen med meddelanden framför flirt, är att du kan skriva vad du vill, lägga till en bild och emojis.


Otrohets portalen Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Otrohets portalen.

Besök Otrohets portalen

Skriv en recension