Sexdejting

Sexdejting

Numera finns det många olika dejtingappar och sajter för att sammanföra ensamma människor. Problemet med vanliga dejtingsajter är att det kan vara svårt att hitta rätt för dig. Speciellt om du har speciella sexuella preferenser. Där kan du i värsta fall till och med bli blockerad eller inte ens få din annons godkänd. Eftersom det då kan anses att du har en stötande profil.

Då kanske sexdejting passar dig bättre. Det finns många olika svenska sexdejtingsidor för sexkontakter. Där är alla varmt välkomna oavsett vad du har för sexuella preferenser. Dessutom finns det många olika förmedlingar för sexdejting som har specialiserat sig på olika fetischer och sexuella läggningar.

Milffindr

Det här är en plattform som är skapad för dig som vill träffa en milf, vilket enkelt förklarat är en mogen kvinna. Där kan både män och kvinnor registrera sig och hitta någon att dejta eller bara ha sex med. Genom att vara öppen med vad d

Läs mer »
DiskretFlirt

Sexiga flörtar hos DiskretFlirt Sverige

Letar du efter ett långvarigt förhållande, en fräck sexkontakt, vänskap eller vill du kanske bara flörta i chatten? Vad ditt mål och dina drömmar än är finns det mycket som talar för att dejtingsaj

Läs mer »
Dominatrix

Dominatrix Sverige

Är du den typen av man som gillar att bli dominerad? Att ha en stark kvinna som styr och ställer, och kanske till och med förnedrar dig? Då är det en dominatrix du ska leta efter. Många män tror att det är svårt att hitta

Läs mer »
Vuxendejt

Allt och lite till om sexiga vuxendejter

Vi har alla olika drömmar och mål. Medan vissa känner sig redo för att eftersöka ett långvarigt förhållande finns det andra som föredrar fräcka stunder med heta främlingar. Genom att anordna en vux

Läs mer »

Så här fungerar en seriös sexdejtingsajt

Det första du behöver göra för att kunna kontakta de andra på sajten är att bli medlem och skapa din egen profil. När du skapar din profil är det viktigt att tänka på att det är första intrycket de andra medlemmarna får av dig. Var därför noggrann när du skapar profilen och var så detaljrik som möjligt om vilken typ av sexuella relationer du söker. Det blir på så sätt lättare för de andra på sajten med samma sexuella preferenser att hitta just dig.

Det finns numera flera dejtingsajter för sex som kräver att du verifierar dig för att slippa falska profiler på deras sida. Men du behöver för den delen inte bli avskräckt du är fortfarande helt anonym på dessa sidor. Försök istället att se det som något positivt eftersom du då slipper sitta i sexchatt med någon och känna dig laddad för att senare inse att det var en falsk profil.

Allmänna villkor för seriösa sexsajter

Det är viktigt att kolla över de allmänna villkoren på din utvalda sexdejting plattform. Den bör ha de här allmänna villkoren om det är en seriös sida.

 1. Du måste vara myndig för att vara medlem på sidan.
 2. Var noga med att aldrig lämna ut dina personliga uppgifter som till exempel telefonnummer eller adress. En seriös sajt bör varna dig för det.
 3. Du får inte skicka vidare andra medlemmar till egna länkar eller hemsidor.
 4. Par som skapar profil tillsammans måste vara tydliga med att de är ett par som söker sexkontakter.
 5. Du får aldrig använda sexdejting till att utföra handel eller marknadsföring.
 6. Profiler som skriver hatiska kommentarer till andra medlemmar måste blockeras. Eftersom alla ska känna sig säkra på plattformen.
 7. Du bör vara medveten om att du kan bli blockerad på sajten om någon medlem känner sig rädd eller orolig efter chattat med dig.
 8. Din profilbild måste vara ett foto av dig själv och inte någon annan.
 9. Personer under 18 år får inte förekomma på några bilder på din profil.
 10. Du får inte ta kontakt med andra medlemmar på ekonomiska grunder.

De här allmänna villkoren finns till för att skydda dig som medlem. När du hittat en sida för gratis sexdejting Sverige bör du kolla om dessa villkor finns för att säkerställa att det är en seriös dejtingsida.

Olika typer av sexdejting Sverige

Som vi nämnt tidigare finns det ett stort urval av olika sexdejting sajter. Det finns till exempel svensk sexchatt där du bara chattar med andra medlemmar och har sexiga chattsamtal. Du kanske känner att du inte vill träffa någon utan att det räcker att bara sitta och sexchatta och samtidigt onanera.

Det finns även speciella sajter för dig som är gift, för hemlig sexdejting som vill ha lite skön sex utanför äktenskapet ett litet spännande äventyr. Dessutom finns det flertalet sidor som specialiserat sig på par som vill krydda till sexlivet extra med en trekant eller härlig gruppsex.

När det kommer till fetischer finns det både blandade sexdejting sidor, men också sidor som bara har till exempel BDSM, bi, gay och trans.

Det finns även sidor för singlar som säker en knullkompis eller ett one night stand. Dessutom finns det speciella sajter för dig som gillar att bli dominerad i sovrummet av en dominant kvinna eller man.

Säkerhetstips för din första sexdejt

Det är viktigt att du alltid känner dig säker på din sexdejt och att du aldrig känner dig pressad att göra något som inte känns bekvämt för dig. Därför är alltid det bästa att träffas första gången på en offentlig plats och lära känna varandra. Sedan beror det givetvis på situation har ni chattat en längre period och kanske till och med videochattat så kan det kännas rätt att träffas hemma hos någon av er eller på ett hotell.

Tänk på att alltid skydda er det är ett ömsesidigt ansvar. Att skydda sig vid sex med okända människor är oerhört viktigt eftersom de människor du träffar på sexdejting sidor oftast är sexuellt aktiva med flera partners.

Några andra viktiga saker att tänka på när det gäller sexdejting

Här kommer några viktiga punkter att tänka på innan du ger dig ut i sexdejting världen för att de ska bli en så bra upplevelse för dig som möjligt.

 • Det är viktigt du vet vem du själv är och vad du söker för typ av sexuell kontakt. Är du i en fas när du känner du vill prova något nytt är det viktigt att du skriver det i din sexkontakt profil. Annars blir det väldigt svårt att hitta en perfekt matchning till dig.
 • Var alltid ärlig i din profil, överdriv inte din storlek eller ditt utseende. Det kommer ju ändå uppdagas när ni ska träffas. På så vis slipper någon känna sig lurad.
 • Ha inte för bråttom. Det är fullt förståeligt att det kan vara svårt att hålla igen när du får känslor för någon. Men tänk på att det alltid finns både män och kvinnor som har annat uppsåt och baktankar än just sexdejting. Var därför försiktig så att du inte blir utnyttjad.
 • Akta dig för fejkprofiler som tyvärr hittas på många av den här typen av sidor. När ni chattat ett tag och fortfarande inte profilen vill träffas eller kommer med ekonomiska önskemål är det viktigt du anmäler profilen. Så att förmedlingen kan radera profilen.

Gratis sex sida eller betalande medlen

Det finns flertalet sidor för gratis sexdejting Sverige som är riktigt bra där du lätt hittar partners efter dina sexuella preferenser. Dessutom finns det många sexchatt och sexdejting sidor som tar ut medlemsavgift för att du ska få tillgång till alla olika typer av kontaktannonser. Det är oftast de bästa sexdejting sajterna där du kan filtrera precis efter dina önskemål och till och med leta i din närhet efter sexpartners.