Lustkammaren

Det kan vara svårt att hitta rätt partner eller partners när du letar efter det lilla extra. Vanliga kontaktannonser är oftast helt uteslutet eftersom de flesta på dessa sajter söker efter något seriöst. Dessutom blir du oftast blockad om du har speciella sexuella preferenser. Då är det viktigt att hitta en trygg och anonym plattform där du kan möta likasinnade.

Lust kammaren Sverige är ett nätverk som startades 2000 och fick sin första hemsida fyra år senare. Här hittar du frisinnade och sexuellt nyfikna människor som söker likasinnade för lust träffar. Alla är välkomna oavsett vad du har för sexuell läggning eller sexuella preferenser.

Vad är Lustkammaren?

Lustkammaren har numera medlemmar över hela Sverige och är med sina över 20 års erfarenhet en säker träffpunkt för singlar och par som söker heta träffar. En del av medlemmarna har varit med från starten.

Lustkammaren har inga egna lokaler utan träffarna sker i hyrda lokaler eller hemma hos någon av medlemmarna. Dessutom finns det pubkvällar i de större städerna som brukas hållas någon gång i månaden. Det är för att alla ska ha en chans att träffas och komma in i gemenskapen.

Den vanligaste mötesformen är privata möten mellan par som bjudit in en tredje part för att krydda sexlivet. Men det är viktigt att du kommer ihåg att oftast krävs det att du har varit med på någon av träffarna för att du ska ha en chans att bli kontaktad. Eftersom det är intima möten det handlar om så måste man vara försiktig med vem man bjuder in.

Så här fungerar Lustkammaren

Nätverket Lustkammaren har samma grundprinciper som facebook, så om du är en flitig användare av det sociala nätverket kommer du med lätthet kunna navigera på Lustkammaren. När du skapat din profil kommer du få tillgång till de olika grupperna och intresseområdena som finns. Precis som på facebook väljer du själv i vilka grupper du vill vara aktiv och vem du vill vara vän med.

6book istället för facebook så kan man förklara nätverket. I de olika grupperna hittar du diskussioner, inbjudningar, tips och tider till gemensamma möten. Du är dessutom fri att posta egna foton och texter till alla medlemmar.

Tänk på detta när du skapar din profil

Det är viktigt att du är så ärlig som möjligt när du skapar din profil och inte överdriver om hur stor du har eller din kropp. Då är det istället bättre att du lägger upp foton, du har dessutom betydligt större chans att få napp om du har foton på din profil. Dessutom kan du välja vem som kan se dina foton. Då går du in på inställningar och ställer in om dina bilder ska kunna synas på hela plattformen eller bara ses av vänner.

Var även ärlig när det gäller dina sexuella preferenser eftersom det är sidans syfte. Om du till exempel är binyfiken är det bra om du skriver det. Så att dem du träffar vet att de måste ta det försiktigt eftersom du är nyfiken men osäker.

Kom också ihåg att alla inlägg ska vara av positiv karaktär. Du får inte heller lägga ut något negativt om en annan medlem eftersom det räknas som kränkande behandling. Vilket leder till direkt blockering av ditt konto.

Vilka kan bli medlemmar?

I första hand så sökes par som söker andra par, men även singlar som vill träffa par för sexuell njutning är välkomna. För att upprätt hålla rätt balans kan endast killar bli medlemmar efter att de blivit rekommenderade av ett medlemspar på Lustkammaren.

Kom igång med Lustkammaren

Om du är nyfiken på sidan och vill kolla lite innan du blir medlem är sidan väldigt begränsad. Det beror på att de som är medlemmar ska kunna vara anonyma på nätverket. Därför behöver du bli medlem för att se hur allt fungerar. Du har två månader på dig att testa om sidan är något för dig innan du behöver betala årsavgiften.

Det första du behöver göra är att skriva in din e-postadress och telefonnummer. Vi kräver att få ett samtal med dig innan du kan bli medlem. Detta för att säkerställa att du är över 18 år.

Swingers Sverige

På Lustkammaren hittar ni swingers chatt där ni lätt kan hitta andra kåta par och milf swingers. Det är den absolut största gruppen på Lustkammaren. En bra och trygg mötesplats för par som tänder på partnerbyte. Där ni kan hitta par med samma fetischer för härlig gruppsex.

Chatt med singlar

Det finns ungefär 50 singel kvinnor och lika många singelmän på Lustkammaren. Som söker efter kontakt med kåta par som vill bjuda in dem till härliga heta träffar. Det bästa är att ni kan lära känna varandra först på chatten för singlar för att se att ni får en bra kontakt där. Dessutom är det viktigt att du som singel går på de gemensamma träffarna för att lära känna de övriga medlemmarna. För att sedan kunna bli inbjuden till de privata mötena.

Tema träffar

Några gånger om året brukar medlemmarna arrangera tematräffar. Det kan vara till exempel nudist träff, bi, trans, BDSM, tjejträffar. Det finns även träffar som är indelade efter ålder för att lättare kunna träffa andra par som passar dig.

Viktigt att tänka på

Det finns vissa saker som är väldigt viktigt när du använder dig av Lustkammaren både för din egen säkerhet, men också för andra medlemmars säkerhet.

  • Du måste vara över 18 år.
  • Det som skrivs och sägs på möten eller på chatten mellan er medlemmar stannar på Lustkammaren.
  • Gör aldrig något som inte känns bra för dig och var lyhörd vad de du träffar känner sig okej med att göra.
  • Uppge aldrig din adress eller annan personlig information innan ni känner varandra.
  • Rasistiskt språk och andra nedsättande texter eller tal leder till direkt blockering av ditt konto. Samma gäller vid betalning av sexuella tjänster.

Fungerar Lustkammaren lika bra på min mobil?

Lustkammaren fungerar allra bäst på dator eftersom inte sidan är optimerad att fungera på en sådan liten skärm. Dessutom blir sidan mer synlig och lättare att navigera på om du använder datorn istället för mobilen.


Lustkammaren Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Lustkammaren.

Besök Lustkammaren

Skriv en recension