VuxenLekar

Vuxen Lekar Sverige är ett socialt nätverk för människor som vill flirta och chatta med andra vuxna som vill uppfylla sina vildaste fantasier. Här hittar du andra medlemmar som har samma sexuella preferenser som du. Det enda du behöver göra för att få kontakt med likasinnade är att skapa en egen profil.

Så här fungerar Vuxen Lekar

Nätverket fungerar som en Vuxen Flirt utan fysiska möten. Dessutom hittar du både fiktiva och riktiga profiler på sajten. De profiler som är markerade med ett hjärta är de som är fiktiva. Ibland kan det kännas lättare att verkligen ge sig hän till sina sexuella drömmar om du vet att det inte sitter en riktig människa och läser dina meddelanden.

VuxenLekar har som mål att uppfylla dina sexuella drömmar med en flirtig chatt där du kan kommunicera med andra profiler med samma sexuella preferenser.

När du har skapat din profil och blivit medlem har du möjlighet att kontakta andra profiler. Vissa funktioner kräver att du köper krediter för att kunna skicka meddelanden till intressanta profiler. Då blir du också automatiskt Premium medlem och får tillgång till allt på sajten.

På VuxenLekar är du helt anonym och företaget som ligger bakom nätverket har höga krav på sekretess. Så du kan känna dig helt säker på webbplatsen.

Allmänna villkor för VuxenLekar

För att du ska få behålla ditt medlemskap i Vuxen Lekar Sverige är det viktigt att du följer dessa allmänna villkor. Om de inte efterföljs så har ägarna till webbplatsen rätt att stänga av dig och blockera din profil.

 1. Du måste vara minst 18 år för att vara medlem på sajten.
 2. När du blir medlem måste du uppge rätt uppgifter till Vuxen Lekar. De uppgifterna kommer inte vara synliga på din profil.
 3. Du får inte skapa ett konto åt en tredje part och du får inte heller föra över ett konto till en annan användare eller låta någon annan låna ditt konto.
 4. Det är ditt eget ansvar att hålla ditt användarnamn och lösenord hemligt.
 5. Du får aldrig kopiera eller använda någon annans profils bilder för eget bruk.
 6. Inga olagliga aktiviteter får förekomma på ditt konto som till exempel kränkande behandling av andra profiler, ta kontakt med andra i säljande syfte eller rasistiska kommentarer. Det innebär en direkt blockering av ditt konto hos Vuxen Lekar.
 7. Du får inte publicera bilder på någon annan på sajten.
 8. Skriv aldrig ut dina personliga uppgifter i Vuxen Flirten chatten.
 9. Du får inte skicka länkar till andra webbplatser i meddelandena.
 10. Dina inköpta krediter går ut efter 90 dagar, du kan därefter inte använda dem för att skicka meddelanden eller få tillbaka dina pengar.
 11. Precis som med alla andra digitala tjänster finns det även ångerfrist på 14 dagar på VuxenLekar.

Viktigt att tänka på för din säkerhet

Det är alltid viktigt att tänka på sin egen säkerhet. Även när det gäller den heta vuxen flirten online. Därför kan det vara bra att tänka på följande saker. Skriv aldrig ut ditt riktiga namn och adress eller telefonnummer. Eftersom Vuxen Lekar är en sajt som är anpassad endast för heta chattar så är det inte meningen att det ska förekomma fysiska träffar mellan profilerna på sajten. Skulle detta ändå ske leder det till direkt avstängning av ditt konto.

Gör aldrig någon som du inte känner dig bekväm med utan du har all rätt att avbryta chatten med en gång om något känns olustigt. Du kan även blockera de profiler du inte vill ska kontakta dig alls.

Sekretess & hantering av personuppgifter

Företaget Midsummer online B.V som äger nätverket Vuxen Lekar har lagt stort fokus på att skydda dina personuppgifter. Du kan därför känna dig helt trygg på deras nätverk. Men det finns vissa saker som du bör veta för att förstå hur tjänsten fungerar.

Vuxen Lekar loggar information ifrån tjänsten för att på bästa sätt kunna optimera dina upplevelser på sajten. Det är dessutom en viktig del för att förebygga att brott begås på plattformen. Den informationen delas aldrig vidare till en tredje part om det inte finns brottsmisstanke. Händer detta blockeras ditt konto omedelbart och dina krediter blir frysta. Du kommer med andra ord inte kunna använda dem och inte heller få någon återbetalning för inköpta krediter.

Priser & betalning

Du kan betala dina samtalskrediter genom att betala med banköverföring eller ditt kreditkort. Alla priser inkluderar momsen och alla andra statliga skatter. Dina krediter har en begränsad användningstid och måste användas inom 90 dagar, annars blir de ogiltiga.

Du kan köpa krediter på följande belopp:

De minsta antalet krediter du kan köpa är 3 och de kostar 60 kronor. Därefter kommer 8 krediter för 100 kronor. Vanligaste inköpet är 10 krediter för 200 kronor, men du kan köpa upp till 265 krediter för 3 000 kronor.

Du behöver inte vara orolig att några summor dras från ditt konto varje månad när du köpt krediter. Utan du måste gå in aktivt och göra en ny betalning varje gång du vill köpa krediter för en hetflirt online.

Chatta Sverige

Vuxenlekar är verkligen en chatt för Fling Vuxen som ger dig möjlighet att verkligen vara den du är och få ut dina begär. Utan att för den delen riskera att bli besviken när ni träffas eftersom nätverket endast är avsett för chatt slipper du hamna i obekväma situationer. Du kan sitta hemma vid din dator, surfplatta eller mobil. Plattformen fungerar nämligen lika bra på alla skärmstorlekar.


VuxenLekar Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om VuxenLekar.

Besök VuxenLekar

Skriv en recension