FlörtParadis

Nätverket FlörtParadis är till för dig som söker en het och diskret onlinedejt. Här hittar du enkelt likasinnade med samma sexuella preferenser som dig att starta konversationer med via chatt. Det enda du behöver göra för att kunna chatta med de övriga är att skapa en egen profil som tar under 1 minut. För att du ska få full tillgång till alla olika profiler krävs det att du köper krediter. De fungerar istället för att betala en fast kostnad varje månad.

Hur fungerar FlörtParadis?

Det första du behöver göra för att komma igång är att skapa en egen profil på sajten. Försök att svara på alla frågor på ett så ärligt sätt som möjligt. Tänk på att även vara så specifik som det går med vad du söker i din chatt partner så är det lättare att hitta rätt. När du är klar med det köper du några krediter sedan är det bara att börja chatta med intressanta människor på sajten.

Varje meddelande kostar en kredit så det är enkelt att hålla räkningen. Fördelen med att använda krediter istället för att betala en fast avgift varje månad, är att du bara slutar köpa krediter när du inte vill chatta längre. Istället för att behöva säga upp ett abonnemang.

Det finns både äkta och fiktiva profiler på FlörtParadis och tjänsten är endast avsedd för heta chattsamtal. Därför är det inte möjligt att träffa profilerna på riktigt.

Allmänna villkor på FlörtParadis

För att nätverket ska fungera så bra som möjligt är det viktigt att alla följer de allmänna villkoren på sajten. Skulle du välja att inte följa dem så riskerar du att få ditt konto permanent blockerat från att använda tjänsten. Du får inte heller tillbaka dina pengar för kvarvarande krediter. Utan de går tillbaka till FlörtParadis.

 1. Du måste vara över 18 år för att få använda plattformen.
 2. Det är endast du som skapat kontot som får använda din profil, du får inte låna ut din profil till någon annan.
 3. Eget ansvar för att inte dina lösenord och alias på sajten läcker ut.
 4. Det får inte förekomma hatkommentarer och rasistiska påhopp på nätverket.
 5. Det som skrivs på plattformen stannar där och får inte föras vidare.
 6. Tjänstens syfte är inte att ordna personliga möten utan endast Flört Sverige via chatt.
 7. Du får inte ta kontakt med andra medlemmar i säljande eller kommersiellt syfte.
 8. Alla användare har alias på sina profiler, du får inte lämna ut dina personliga kontaktuppgifter på sidan.
 9. De uppgifter du lämnar till FlörtParadis när du skapar ditt medlemskap måste vara sanningsenliga, men din profil är alias för diskreta flirtar.
 10. Du får inte använda en tredje parts personuppgifter på sajten.
 11. Krediter kan inte återbetalas.
 12. Det är inte tillåtet att kopiera andras profiler.
 13. Bryter du mot någon av de allmänna villkoren kan din profil bli blockerad och dina dåvarande krediter försvinner.

Kostnader & krediter

För att du ska få full tillgång till alla tjänster på plattformen behöver du köpa krediter. När du skapat din profil kommer du att bli tilldelat några krediter så att du lättare kan bekanta dig med plattformen. Det är företaget Liveconnectors B.V som äger FlörtParadis som bestämmer hur många krediter du blir tilldelad första gången du använder plattformen.

Priserna på krediterna kan ändras av företaget. Gå därför alltid in och kolla vad de kostar just nu. Alla krediter måste betalas med en gång, det finns med andra ord ingen möjlighet att betala dem senare.

Priserna just nu på krediter: Antal krediter/ kostnad

 • 10 krediter 158 kronor
 • 50 krediter 735 kronor
 • 100 krediter 1365 kronor
 • 200 krediter 2519 kronor
 • 300 krediter 3675 kronor

Det är lätt att hålla ordningen på antalet meddelanden och antalet krediter eftersom ett meddelande är en kredit. Det du bör tänka på är att du aldrig kan få tillbaka pengarna för inköpta krediter. Tänk därför igenom ditt köp ordentligt.

Säkerhet & Personlig integritet

När du skapar din profil kommer du behöva uppge personliga uppgifter till företaget. Men när du sedan skapar medlemsprofilen är du helt anonym för diskretflirt med ett alias som du själv väljer. Sedan är det bara att hänge sig till den Heta Flirten.

Det är ingen annan än du som kommer åt dina personliga uppgifter så länge du bara håller ditt användarnamn och lösenord hemliga. Däremot kan företaget som äger rättigheterna till FlörtParadis dela din profil med andra tjänster från samma företag.

Fördelarna med att använda FlörtParadis

Det kan finnas många fördelar speciellt för dig som är lite blyg att använda dig av tjänster som FlörtParadis. Du sitter i din egen trygghet hemma och chattar med andra likasinnade utan att behöva utsätta dig för obekväma situationer. Dessutom behöver du aldrig skämmas över dina sexuella preferenser eftersom det finns så många olika typer av Hetflirt Sverige där olika sexuella läggningar och fetischer är varmt välkomna.

En egen hemlig flirt där du verkligen kan vara dig själv, oavsett vem du är och om du är gift eller singel. För visst är min Flört online ett betydligt bättre alternativ än att vara otrogen mot din partner.

Det bästa med FlörtParadis är att plattformen fungerar lika bra på alla dina olika enheter. Du kan sitta och skicka Flört sms eller sitta vid din dator och chatta med profilerna.


FlörtParadis Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om FlörtParadis.

Besök FlörtParadis

Skriv en recension